Samarbete med DAST

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nyheter från oss på Byggservice Tanum! Vi inleder ett samarbete med Dast Svenska Stenhus. Dast erbjuder arkitektritade kvalitetshus som passar för alla miljöer. Materialen är exklusiva och du har stora möjligheter att göra husen personliga. Går du i husbyggartankar så kolla gärna http://www.dast.se för exempel på hur det kan se ut. Vi på Byggservice Tanum är mycket glada över att få sätta händerna i dessa välritade hus då de sannerligen är något extra.

Mera aktuellt ....

Rörkrökare och bygg

Du vet väl att vi inte bara bygger husen utan vi har rörmokare bland oss. på så vis slipper du tänka på

Bryggorna i Långsjö

Vi håller för närvarande på att fixa bryggor med mera i Långsjö. Här kommer lite bilder därifrån. Ett friskt jobb mitt i

Grund & VVS

Denna vecka har vi påbörjad Vvs arbete i en grund i Gunnilse. För Aneby gruppen